Hoe kijk jij naar geld?

Hoe kijk jij naar geld?

23-10-2018

Geld geeft ons als mens soms veel zorgen. We liggen er wakker van en dagelijks word je ermee geconfronteerd. Ondanks dat geld een rationeel product is, heeft het veel invloed op onze emotie. We gaan leven naar onze inkomsten en ervaren dat we door de jaren heen de lat hoger hebben gelegd. Mooi huis, luxe auto en prettige vakanties. Er kan een moment komen waarop je beseft: “is dit het allemaal waard” of “moet ik hier allemaal zo hard voor werken”. Je voelt de dagelijkse pijn van het leven en ervaart dat je bent gaan lijden. De druk is hoog en een burn-out ligt op de loer.

Het zou fijn zijn als iemand deze pijn kan verlichten. Het mooie van mijn bedrijf BestKees is dat ik je door financieel inzicht, rust kan geven. Je hebt een deskundige naast je die samen met jou meekijkt naar jouw financiële positie. Doordat ik objectief ben, ongebonden van een bank of verzekeraar, sta ik volledig naast jou. Vertrouwen is belangrijk. Ik geef je advies over mogelijke keuzes en probeer weer samen met jou de balans te vinden. Jou leven begeeft zich in het samenspel van gezondheid, relaties, werk  en geld. Het leven kan een stuk makkelijk worden.

Herken jij je in deze situatie? Dan wil ik je graag helpen en ben ik jouw financiële huisarts. 

Je betaalt mij per uur of op vast tarief. Deze afspraak maken we vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan.