BestKees: Financieel advies met gevoel voor úw wensen

BestKees: Financieel advies met gevoel voor úw wensen

21-09-2018

Geïnteresseerd in het levensverhaal van mij en hoe ik ben gekomen tot een nieuwe missie en visie? Lees dan bijgaand artikel. 

Na jaren succesvol te zijn in de verzekeringsbranche, verkoopt Kees Hendriks in 2014 zijn bedrijf Roelands Verzekeringen. Een verrassende stap voor velen, vooral omdat er op dat moment zo’n 15 mensen werkzaam zijn bij het bedrijf en Kees er volgens eigen zeggen ‘het mooiste bedrijf van Nederland’ van heeft gemaakt. Een bedrijf met een sterke regionale positie in Gilze en omstreken. Voor Kees was dit echter een heel heldere keuze; het was tijd voor iets nieuws.

Na de verkoop van zijn bedrijf stapt Kees eerst op de fiets naar Rome. Zijn liefde voor Italië en de zoektocht naar een nieuwe bestemming voor zichzelf brengen hem ertoe om deze reis van ruim vijf weken te maken. Bij terugkomst volgt een grote verbouwing van zijn huis én start hij een nieuw bedrijf. Dit is echter van korte duur en na een persoonlijke soul search komt hij tot de conclusie dat zijn passie ligt bij het adviseren van mensen met financiële vraagstukken. BestKees is geboren.     

Sinds begin van dit jaar is Kees actief met zijn bedrijf BestKees en het gaat goed. “Het is fijn om weer  datgene te doen wat ik het liefst doe: persoonlijk advies geven. Mijn klanten zijn tevreden en ik merk dat de formule aanslaat. Die formule is eigenlijk heel simpel. De klant is namelijk het uitgangspunt, en niet het product. Ik doe niet aan bemiddeling en productadvies. Ik geef advies door de behoefte van de klant voorop te stellen.”

Met BestKees richt Kees zich niet op de top van de markt. “Ik wil juist de mensen daaronder bereiken. Omdat iedereen recht heeft op goed advies.” De vraagstukken waarmee mensen bij hem komen, zijn dan ook heel divers: “Laatst heb ik een vrouw geholpen die net weduwe was geworden. Haar man regelde altijd alle financiële zaken en nu stond ze er ineens alleen voor, zonder enige kennis van wat er geregeld was. Samen met haar heb ik alles in kaart gebracht, inclusief haar wensen voor de toekomst. Ook adviseer ik een echtpaar dat al 30 jaar een groothandel heeft in fournituren. Zij willen hun bedrijf verkopen om te gaan reizen. Ik help hen bij het inventariseren van het huidige vermogen en de plannen die ze hebben voor de komende jaren.”

In het advies dat hij geeft, zijn de wensen en dromen van zijn klanten dus van groot belang. En daarmee brengt Kees gevoel terug in een heel rationeel onderwerp als financiën. Iets wat maar weinig financieel adviseurs kunnen. “Ik sta dichtbij mijn klanten, ik voel aan welke financiële keuzes het beste passen en waar kansen liggen. Want elke dag kun je aan een nieuwe toekomst bouwen; met voor jou de BestKees.”

BestKees heeft kennis van (levens)verzekeringen, pensioenen, financieringen, belastingen, sociale zekerheid, sparen, beleggen, erfrecht en huwelijksvermogensrecht. Voor meer informatie over de diensten van BestKees neemt u contact op via info@bestkees.nl of kijk op www.bestkees.nl