Financiële planning

Vraag jij je af of je wensen, doelen en dromen financieel haalbaar zijn? En heb je geen idee waar je moet beginnen om dit uit te zoeken? BestKees neemt het beantwoorden van deze vraag graag uit handen, zodat jij rustig kan ademhalen.

Kinderen, een nieuw huis kopen, een verre reis maken en leuke dingen doen na je pensioen zijn voorbeelden van mooie (toekomst)plannen. Maar zijn deze plannen haalbaar met het oog op je huidige financiële situatie? En hoe zal deze situatie wel of niet veranderen in de komende 10 jaar? Een financiële planning levert inzicht en rust op, nu en in de toekomst.

BestKees ondersteunt jou in het uitzoeken van hoe je er voor staat en wat dit betekent voor jouw doelen. We geven advies op allerlei gebieden: van sociale zekerheid tot sparen en beleggen, van belastingen tot erfrecht en van (levens)verzekeringen tot winstgevend ondernemerschap. 

Zullen we de juiste koers gaan varen?

Hypotheken

Of je nu een starter bent of doorgroeit naar jouw droomhuis; een huis kopen is een gave maar ontzettend grote stap. Er zijn namelijk heel veel dingen waar je tegenaan kan lopen tijdens het ingewikkelde traject van het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

Wat voor hypotheek past het beste bij jouw persoonlijke woonsituatie? Kan je boetevrij aflossen? Is het wel een goed idee om je hypotheek over te sluiten? Bij deze en alle andere vragen omtrent het aanvragen of aanpassen van je hypotheek kan BestKees je adviseren en ondersteunen, zodat jij zonder zorgen kan genieten van je nieuwe woning.

BestKees zal je begeleiden door te analyseren wat je situatie en wensen zijn en hoe deze twee gecombineerd kunnen worden. Zo komen we er achter wat voor hypotheek er niet alleen nu, maar ook later bij je past. We zullen je daarna uiteraard begeleiden bij het uitvoeren van de gemaakte plannen en transactie(s).

Klaar om je woonwensen waar te maken?

Lijfrente en pensioen

Het feit dat je van plan bent om te minderen of stoppen met werken, of al bent gestopt, brengt een hoop financiële uitdagingen met zich mee. Pensioenopgaven staan vol onbegrijpelijke taal waar je hoofd van gaat duizelen, en daarnaast is het ontzettend lastig om te berekenen of je wel écht krijgt waar je recht op hebt.

Kan je eigenlijk wel stoppen met werken? Wat word je pensioeninkomen en is er een pensioengat? Kan je dat gat dichten met een lijfrenteverzekering? Als je hard hebt gewerkt, dan verdien je het niet om je druk te moeten maken om al deze vragen. Dat doen wij wel voor je!

Alles begint met een goed inzicht in de huidige financiële situatie, waarin we zullen kijken hoe je er op basis van de huidige voorzieningen voor staat. Zo krijgen we een goed idee van jouw pensioenopbouw en de bestaande mogelijkheden. Jij weet waar je aan toe bent, wij nemen het proces uit handen.

Grijze haren besparen?

Verzekeringen

Laten we eerlijk zijn - bij het woord ‘verzekeringen’ krijgen veel mensen al snel de rillingen. Het is vaak niet bepaald zo dat je met plezier in premies en polisvoorwaarden duikt, of dat je enthousiast wordt van het uitzoeken en afsluiten van een nieuwe verzekering. Bij BestKees snappen we dat, maar we snappen ook hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Daarom helpen we je graag met dit vervelende onderwerp.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook belangrijk om alle mogelijke risico’s in beeld te hebben en om je voor de nodige risico’s te verzekeren, rekening houdend met gebeurtenissen die uw financiële situatie rechtstreeks zullen beïnvloeden. Vanuit daar begeleiden we je in het uitvoeren van de gemaakte plannen en het afsluiten van de verzekering die bij met jou matcht. 

Zin om dit los te kunnen laten?

 

&

Het is niet onbelangrijk om te benoemen dat BestKees, naast de uitgelichte diensten, tevens over een verder uitgebreide financiële kennis beschikt. Wist je bijvoorbeeld dat BestKees ook ondersteuning biedt aan ondernemers, werkgevers en werknemers? Ook in het bedrijfsleven komt men namelijk genoeg financiële vraagstukken tegen, bijvoorbeeld met betrekking tot de zorg van het personeel, ontslag of faillisement, het behalen van hoger rendement of het betalen van belastingen. We helpen om bedrijfsblindheid te voorkomen en financieel het beste uit een bedrijf te halen, uiteraard vanuit een volledig onafhankelijk en objectief standpunt.

Ook met hele andere vragen kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Dan zullen wij eerlijk en concreet aangeven of wij jou verder kunnen helpen.

Ben jij benieuwd geworden?

Diensten | BestKees
The website encountered an unexpected error. Please try again later.