Hoera BestKees bestaat 1 jaar!

Hoera BestKees bestaat 1 jaar!

16-01-2019

Wauw wat gaat een jaar snel. Het is geweldig om te ervaren dat ik veel mooie klanten heb mogen helpen met financiële vraagstukken.
Ik zie dat geluk grotendeels wordt bepaald door een balans te vinden tussen de thema's: gezondheid, relatie, werk en geld. Als er geen inzicht en overzicht is op het gebied van geld heeft dit een direct gevolg op de overige thema’s. Alles hangt met elkaar samen.

Mijn doel voor de komende jaren is: mensen begeleiden en helpen om financieel goed voor zichzelf te zorgen. 
We zijn als mens c.q. ondernemer vaak geneigd om de wensen van anderen voorop te stellen en daarna pas aan jezelf te denken. Vooral voor ondernemers leidt dit tot een matig inkomen op pensioenleeftijd. Volgens mij mag dit niet het resultaat zijn van jarenlang risicovol ondernemen. Toch blijkt dit voor 80% van de ondernemers de reële werkelijkheid.

Om dit voeten en handen te geven ga ik binnenkort presentaties geven waarin ik jou ga meenemen in de optimale invulling van jouw financiële toekomst. Wie wil dat nou niet! Wat kan jij nu doen om jouw financiële droom te bereiken? Als je interesse hebt, stuur me dan een persoonlijk bericht of houdt mijn social media berichten in de gaten.

Ook het komende jaar wil ik weer veel nieuwe klanten van een financieel advies voorzien. Ik ben er klaar voor en zie uit naar een vrijblijvend gesprek met jou. Aan mijn geweldige werkplek in Gebouw88 te Tilburg zal het niet liggen.

Heb je vragen dan hoor ik dat graag! Ook jij verdient een financiële huisarts.

Warme groet,
Kees

kees@bestkees.nl - 06 5123 3877 - www.bestkees.nl